Η εταιρεία μας

Η Safeness Λαμπρου Φ. Καλυβας Δ. ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής και λιανικής πώλησης συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων έλεγχου πρόσβασης (access control), κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης και συστημάτων πυρανίχνευσης.

Είμαστε επιλεγμένοι αντιπρόσωποι της Ness Security Products Pty Ltd που είναι ο μεγαλύτερος σχεδιαστής και κατασκευαστής προϊόντων συστημάτων ασφαλείας της Αυστραλίας που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Η εταιρία μας εκτός των καλωδιακών συστημάτων ασφαλείας εισάγει τα πλέον εξελιγμένα και αξιόπιστα ασύρματα συστήματα ασφαλείας πιστοποιημένα με ISO 9001 και διεθνώς αναγνωρισμένα.

Τα επαγγελματικά μας συστήματα καταγραφής (σε σκληρό δίσκο) και μεταφοράς εικόνας μέσω τηλεφώνου προσφέρουν εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες αποθήκευσης (real time), εξασφαλίζουν την συνεχή λειτουργία με το σύστημα RAID (προστασία απώλειας αρχείων) και ξεχωρίζουν για το χαμηλό κόστος συντήρησης.

Η εταιρία αναλαμβάνει κάθε έργο του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Η μελέτη και η εγκατάσταση των συστημάτων μας γίνεται από τους ειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας.

Το μεγάλο μας πελατολόγιο (περίπου 1000 πελάτες) σε Ελλάδα και Κύπρο μας έχει επιλέξει με κριτήριο την υψηλή τεχνική και επαγγελματική μας κατάρτιση. Μερικοί από τους πελάτες μας είναι η Δημόσια Εταιρεία Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) και ο Ελληνικός Στρατός, υποκαταστήματα του ΟΤΕ, σχολεία και Super Markets.

Ο σκοπός της εταιρίας μας είναι η διάθεση ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών που θα ικανοποιούν απόλυτα τους πελάτες μας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.